Четвъртък, 2024-03-28, 3.03.40

Влезли сте като Гост | Група "Гости"Добре дошли Гост | RSS


ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ
"Георги Сава Раковски" гр. Костенец

 
Начало » 2020 » Май » 15 » Обръщение към абитуриентите
11.28.27
Обръщение към абитуриентите
Скъпи дванадесетокласници,

Днес е денят, в който по традиция трябваше да си вземете сбогом с училището, в което израснахте умни, амбициозни и достойни млади хора. Но училищният двор е нетипично пуст и по-силно от всякога вашето присъствие ни липсва и натъжава. Може би това е и първият ви житейски урок – понякога нашите планове не се случват така, както силно бихме желали, понякога очакванията ни не се реализират, поради причини, независещи от нас. Но животът продължава и трябва да продължим напред с вярата, че най-хубавото предстои.

Позволете ми, макар и виртуално, да отправя пожелания към вас от свое име и от името на целия колектив на ПГ „Георги Сава Раковски“
Днес завършвате един етап от своя живот. Предстои ви ново начало в житейския път. Промяната невинаги е лесна – приятелства, любими места, познат начин на живот – нищо няма да е същото. По пътя оттук нататък бъдете отговорни, давайте всичко от себе си, не се предавайте пред трудностите, защото притежавате качествата, за да се справите с всичко.

Животът е предизвикателство, което не бива да ви плаши, а само да ви амбицира. Вие сте нашите победители. Вървете напред и доказвайте себе си неуморно. Това ще бъде най-голямото удовлетворение за нас, вашите учители! Където и да се намирате, не забравяйте тези, които ви предадоха най-важните житейски уроци и създадоха с много обич и търпение борбени и забележителни личности. Не се страхувайте от трудностите, вярвайте в себе си, тръгнете по дългия път на зрелия живот, за да осъществите и най-смелите си мечти. Бъдете борбени и упорити, каквито винаги сте били, вярвайте в собствените си сили, следвайте и осъществете всичките си мечти! Пожелавам ви здраве, много щастие и успешна реализация.

На добър час ВИПУСК 2020!

Николина Черешарова, директор на ПГ „Георги Сава Раковски“
Прегледи: 178 | Добавил: sneganasan | Рейтинг: 0.0/0
Всичко коментари: 0
Да добавят материали могат само регистирирани потребители
[ Регистрация | Вход ]
Меню на сайта
СНИМКИ
МАТЕРИАЛИ ОТ БЛОГА
[2010-02-27]
137 години от обесването на Васил Левски (0)
[2012-05-02]
Бъдещето на книгите (5)
[2010-11-12]
Какво е за мен моето училище (0)
[2010-05-02]
Какъв е за мен Левски (0)
[2012-04-26]
Книгата срещу телевизията и интернет (0)
[2013-05-25]
Сърцето е по-важно от външността (1)
Търси
Форма за вход
Copyright MyCorp © 2024